(ВІДЕО) На захисті рубежів нашої країни тільки найкращі

НАЗАД
09 сiчня 2022 11:29

Військовослужбовці Донецького прикордонного загону продовжують активно виконувати завдання в районі операції Об’єднаних сил, адже безпекова ситуація на Сході нашої держави є однією із пріоритетних в України.

Важливою складовою оперативно-службової діяльності прикордонного загону є функціонування прикордонної комендатури швидкого реагування.

Увесь персонал ПКШР «Новотроїцьке» у взаємодії із частинами та підрозділами Збройних Сил України та інших військових формувань готовий брати участь в припиненні збройних конфліктів та інших провокацій в районі проведення операції Об’єднаних сил та відбити вторгнення та напад на територію України збройних сил агресора.

Особовий склад прикордонної комендатури систематично бере участь у заходах із запобігання кримінальним та адміністративним правопорушенням, протидію яким законодавством віднесено до компетенції Державної прикордонної служби України, а також у боротьбі з тероризмом.

У 2021 році оперативно-військовим управлінням Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України проведено змагання серед відповідних бойових підрозділів прикордонних комендатур швидкого реагування, що виконують завдання за призначенням в районі проведення ООС. До змагань залучалися прикордонні застави вогневої підтримки, протитанкові прикордонні застави, відділення розвідки, відділення тилового забезпечення, групи інженерного забезпечення та групи автотехнічного забезпечення прикордонних комендатур швидкого реагування.

Прикордонна комендатура швидкого реагування «Новотроїцьке» показала найвищі результати та посіла перше місце.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси